Delegaţie de 24 de fermieri crescători de Aberdeen Angus de top din Germania invitaţi la ferma noastră

La inceputul lunii mai, la invitatia Dlui Igor K Peev, delegatie de 24 de fermieri crescatori de Aberdeen Angus de top din Germania, Landul Hessen au vizitat ferma dinsului Aberdeen Angus Ardeal din Cristorel.

A fost un prilej deosebit pt cei din Germania de a cunoaste realizarile fermei  si pozitia structurii astfel create de ferma de reproducatori.

Agraria 2019

Agraria 2019

In perioada 11 - 14 Aprilie 2019 va asteptam la standul nostru din cadrul targului Agraria.

Aberdeen Angus Ardeal la prestigioasa licitatie de la Alsfeld-Germania

Aberdeen Angus Ardeal la prestigioasa licitatie de la Alsfeld-Germania

Prezenta Aberdeen Angus Ardeal la prestigioasa licitatie de la Alsfeld-Germania, desfasurata la sfarsitul lunii Ianuarie a facut ca efectivul de tauri sa sporeasca cu inca doua exemplare de exceptie extrem de valoroase.

Cele doua exemplare achizitionate sunt:

1. Nume Sacher, culoare-rosu,Bonitat de exceptie 9 9 8 , fiu al lui Red Spirit din UK , cistigator al titlului pe Landul Hessen

2. Nume August, culoare-negru , Bonitat cu 8 8 8 fiu al lui Admiral bonitat cu 9 8 8, bunicul sau este celebrul taur Australian Admiral A2

Consideram aceaste achizitii ca fiind o promisiune pentru viitorul liniei genetice de top detinute de ferma noastra lucru cu care v-am obisnuit deja.

La finalul celui mai mare eveniment agricol al Transilvaniei, AGRARIA 2018

La finalul celui mai mare eveniment agricol al Transilvaniei, AGRARIA 2018

La finalul celui mai mare eveniment agricol al Transilvaniei, AGRARIA 2018, am primit vizita unei delegatii formata din specialisti in zootehnie la ferma noastra ABERDEEN ANGUS ARDEAL din Cristorel, jud. Cluj.

Celor peste 70 de oaspeti, care ne-au facut cinste onorandu-ne invitatia, le-au fost prezentate atat efectivul de tauri si vaci matca, cat si modul de organizare al fermei.

Am primit felicitari din partea tuturor pentru nivelul ridicat al calitatii animalelor si pentru modul in care facem lucrurile aici la ferma ABERDEEN ANGUS ARDEAL.

Multumim pentru vizita tuturor celor care ne-au trecut pragul si nu in ultimul rand domnului director general al AGENTIEI NATIONALE PENTRU ZOOTEHNIE Dr. ing. Iacob Lelior, presedintelui ASOCIATIEI ABERDEEN ANGUS domul ing.Marcel Olteanu, membrilor din comitetul de directie al asociatiei cat si colaboratorilor din directia executiva a asociatiei.

Invitatia de a vizita ferma noastra ramane deschisa tuturor celor care isi doresc standarde ridicate in cresterea vacilor din rasa ABERDEEN ANGUS.

Promitem sa stam la dispozitia dumneavoastra atat cu calitatea de exceptie a animalelor noastre cat si cu expertiza specialistilor nostri, pentru ca noi credem in parteneriate durabile.

Agraria 2018 - Peter - prezentare la ring

Agraria 2018 - Peter - prezentare la ring

Prezentare in ring a taurului nostru Peter, bonitat cu 8 8 8, tinuat deosebita, cu un fundament perfect, lung si inalt, suplu si aspru asa cum trebuie sa fie un taur de elita pentru monta.

Agraria 2018

Agraria 2018

In perioada 19 - 22 Aprilie 2018 va asteptam la standul nostru din cadrul targului Agraria unde puteti vedea expuse cateva din exemplarele noastre de exceptie.

Participam la Agraria 2017

 Indagra 2017 - Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

Evenimentul Agricol Nr. 1 al Transilvaniei - AGRARIA va avea loc la JUCU, in judetul Cluj, Platforma Industriala Tetarom III

In perioada 6 - 9 Aprilie 2017 vom fi prezenti la Agraria - Evenimentul Agricol Nr. 1 al Transilvaniei, care va avea loc in judetul Cluj, Platforma Industriala Tetarom III.

Citește mai departe: Participam la Agraria 2017

Contact info

Ferma Aberdeen Angus Cristorel

Ferma din satul Cristorel, judetul Cluj, a fost amplasată aici datorita mediului curat, a păşunilor bune şi a liniştii de care beneficiază animalele. Un loc de basm unde şi oamenii aleg să se refugieze, în vecinătate fiind amplasată şi Mănăstirea Cristorel.

Aberdeen Angus Cristorel

Membra a Grupului Plantextrakt

 Plantextrakt
 

Sat. Cristorel,
Com. Aschileu Mare,
Jud. Cluj
In vecinatatea Manastirii Cristorel

Persoane de contact

Igor K. Peev
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +40 726 766 042

 Asociația Aberdeen Angus România

Membra a Asociatiei Aberdeen Angus Romania