La finalul celui mai mare eveniment agricol al Transilvaniei, AGRARIA 2018

La finalul celui mai mare eveniment agricol al Transilvaniei, AGRARIA 2018, am primit vizita unei delegatii formata din specialisti in zootehnie la ferma noastra ABERDEEN ANGUS ARDEAL din Cristorel, jud. Cluj.

Celor peste 70 de oaspeti, care ne-au facut cinste onorandu-ne invitatia, le-au fost prezentate atat efectivul de tauri si vaci matca, cat si modul de organizare al fermei.

Am primit felicitari din partea tuturor pentru nivelul ridicat al calitatii animalelor si pentru modul in care facem lucrurile aici la ferma ABERDEEN ANGUS ARDEAL.

Multumim pentru vizita tuturor celor care ne-au trecut pragul si nu in ultimul rand domnului director general al AGENTIEI NATIONALE PENTRU ZOOTEHNIE Dr. ing. Iacob Lelior, presedintelui ASOCIATIEI ABERDEEN ANGUS domul ing.Marcel Olteanu, membrilor din comitetul de directie al asociatiei cat si colaboratorilor din directia executiva a asociatiei.

Invitatia de a vizita ferma noastra ramane deschisa tuturor celor care isi doresc standarde ridicate in cresterea vacilor din rasa ABERDEEN ANGUS.

Promitem sa stam la dispozitia dumneavoastra atat cu calitatea de exceptie a animalelor noastre cat si cu expertiza specialistilor nostri, pentru ca noi credem in parteneriate durabile.

Contact info

Ferma Aberdeen Angus Cristorel

Ferma din satul Cristorel, judetul Cluj, a fost amplasată aici datorita mediului curat, a păşunilor bune şi a liniştii de care beneficiază animalele. Un loc de basm unde şi oamenii aleg să se refugieze, în vecinătate fiind amplasată şi Mănăstirea Cristorel.

Aberdeen Angus Cristorel

Membra a Grupului Plantextrakt

 Plantextrakt
 

Sat. Cristorel,
Com. Aschileu Mare,
Jud. Cluj
In vecinatatea Manastirii Cristorel

Persoane de contact

Igor K. Peev
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +40 726 766 042

 Asociația Aberdeen Angus România

Membra a Asociatiei Aberdeen Angus Romania